Ridehus & undendørs regler

1.       Meddel tydeligt når du kommer ind/forlader ridehuset. Sig højt og tydeligt f.eks KOMMER IND/GÅR UD.

2.       Op og afsidning skal ske, hvor det er til mindst gene, dvs. ikke på hovslaget.

3.       Der rides venstre mod venstre skulder.

4.       Skridt forgår inden for hovslaget.

5.       Det store ridehus: Max 8 ekvipager i ridehuset samtidig. Ved skemalagte timer (undervisning) dog max 5 ekvipager. Ryttere som opvarmer til undervisning eller skridter af efter undervisning har fortrins ret.

6.       Ved FRISPRING forventer bestyrelsen at rytterne indbyrdes kan aftale hvor mange de kan være i ridehuset, kan dette ikke opfyldes må vi henstille til max. 4 ryttere.

7.       Det lille ridehus: Max 5 ryttere, når der ikke er skemalagt undervisning. Max 3 personer når der er skemalagt enetimer. Ryttere som opvarmer til undervisning eller skridter af efter undervisning har fortrins ret.

8.       Udendørs banen: Der rides efter samme regler som i ridehusene. Udendørs banen kan ikke lukkes som ved skemalagt timer i ridehus.

9.   Ved skemalagte timer er der kun én underviser i ridehuset ad gangen.

10.   Ved aflysning af skemalagte timer bedes dette skrives på NOR's facebook side.

11.   Når der er undervisning, skal der tages hensyn til vedkommende.

12.   Der må gerne longeres i ridehusene, men alle former for longering skal aftales med de ridende ryttere. HUSK!! at nye ryttere som kommer ind efter at longering er påbegynd, skal også give accept på at man må fortsætter.

13.   Ingen løse heste i det store ridehus og på udendørsbanen/volten. I det lille ridehus er det tilladt at have løse heste - dog skal disse vige for al ridning og være under opsyn.

14.   Løsspring i det store ridehus er tilladt i skemalagte timer.

15.   Alle ryttere skal bære ridehjelm med fastspændt hagerem, når de færdes til hest.

16.   Alle ryttere under 18 år skal bære sikkerhedsvest når de springer.

17.   Ridehusene må benyttes alle ugens dage i tidsrummet 8:30 - 21:30

18.   Alle rydder op efter sig.

19.   Al aktivitet og ophold i hallen foregår stille og roligt.

20.   Al aktivitet på Damgård´s område, sker på eget ansvar. Børn færdes på forældrenes ansvar.

21.   RIdehuset kan benyttet af ikke medlemmer 6 gange herefter skal man melde sig ind i klubben.

22.   Sidste rytter lukker og slukker.

Opdateret 28/2 - 18