Pointsystem

NOR's bestyrelse har ændret på reglerne for ranglisten, sådan at alle uanset niveau kan være med.

Ranglisterne er stadig delt op i hest/pony og dressur/spring

Reglerne er ændret til at det ikke længere har nogen betydnig for om man rider E, D, C , B eller A stævner samt klassens niveau/højde.

Det er dog stadig vigtigt at stævnerne er arrangeret af klubber under Dansk rideforbund, og at du til stævnerne er startet for NOR.

Piontsystemet fungere således:

1. Plads 10 point

2. Plads 5 point

3. Plads 4 point

- Øvrige placeringer giver 2 point

- Uplaceret giver 1 point

- Udgået/opgivet/disk. giver 0 point

Ved springning metode B0, får man 2 point for en fejlfri runde (får en roset) hvis man ikke er fejlfri og ikke er blevet diskvalificeret/udgået så får man 1 point.

Når du sender dine point ind til ranglisten via mail bedes du oplyse således:

- Rytter og hest/pony

- Klasse og placering

- Den klub som har afholdt stævnet samt dato.

Du må godt indberette flere heste/ponyer til ranglisten, dog vil kun den ene med flest/højst point tælle pr. diciplin.

HUSK at når du sender point ind til ranglisten, må det ikke være ældre end 2 måneder siden du deltog til stævnet, hvis du sender point ind som er ældre end det, så gælder de ikke.

Point sendes på mail til norrideklub@gmail.com

Fremover vil det kræve personligt fremmøde at få udleveret sin rangliste pokal

, ellers tilfalder den nummer 2 på ranglisten.

Til sidst vil vi bare ønske jer held og lykke :)